-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8839 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

اينجانب راننده اتوبوس واحد ميباشم. اگر مسافري به هر دليلي بليط خود را ندهد، آيا از نظر شرعي تكليفي بر عهده ما رانندههاست؟ آيا اشخاص منسوب درجه اول ما رانندههاي اتوبوس واحد بايد بليط بدهند؟

اگر مسافري بليط خود را ندهد، تكليفي بر عهده نداريد، بلكه شخصي كه از دادن بليط امتناع كرده و نپرداخته، مديون است و بايد اداي دَين كند. صدقه دادن اداي دَين محسوب نميشود و شخص بايد براساس مقررات سازمان اتوبوسراني، ذمه خود را بري كند. شما به عنوان راننده مسئوليتي نداريد مگر اين كه در گرفتن و جمع آوري بليط كوتاهي كرده باشيد.

درخصوص اشخاصي كه منسوب درجه يك شما محسوب ميشوند، اگر مقررات اتوبوسراني آنها را معاف از پرداخت بليط ميداند، ميتوانند بليط نپردازند، ولي اگر براساس مقررات اتوبوسراني آنها هم بايد بليط بدهند، اگر ندهند، مسئول ميباشند و بايد اداي دَين بكنند.

درخصوص شكايات از افراد و كارمندان ميتوانيد به رئيس هر اداره و هيأتهاي تخلفات اداري هر اداره يا مؤسسه دولتي مراجعه كنيد. آنها به شكايات شما رسيدگي ميكنند. براي شكايت درخصوص مفاسد اداري و سوءاستفادههاي اقتصادي و مالي ميتوانيد با دفاتر سازمان بازرسي كل كشور در مراكز استانها مكاتبه نماييد تا به گزارش شما رسيدگي كنند.











مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.